Tranbjerg anno 2050 - åbent hus lørdag den 3. december
Skrevet af jorgen_dahlgaard d. November 29 2016 21:21:34
Kom ind og giv dit bidrag til vores fælles vision om Tranbjerg. Se udstillingen i Tranbjerg Centeret i det tidligere apoteksudsalg, og kom til åbent hus samme sted lørdag den 3. december 2016 mellem 10 og 14.

Her har du mulighed for at se de visioner som vi arbejder med i Tranbjerg fællesråd, kommentere dem og selv komme med dit eget bidrag. Fællesrådet samler alle bidrag til den fælles vision som Aarhus Byråd i 2016 skal tage stilling til.

Alle bidrag er velkomne!
Med venlig hilsen Tranbjerg Fællesråd.

Vi har fået lavet nogle billeder - visualiseringer, som viser nogle af de ideer, der har været i spil indtil nu. Se dem under Læs mere... Desuden har vi fået lavet en video (YouTube)
Udvidet nyhedstekst

1) Multifunktionscenteret i hjertet af Tranbjerg er fyldt med butikker, institutioner, gamercenter, 5D-biograf, spisesteder, oplevelser, erhverv, sundhedscenter og fremfor alt de mange boliger på Kirketorvet.2) Boligerne, der er bygget ovenpå den nedgravede Gl. Horsens landevej skaber fred og ro i Jegstrupvænget og Kirkevænget, så byen hænger sammen.3) Tranbjerg Undervisningscenter med den centrale Tranbjerg skole der huser 1000 elever, og ungdomsuddannelsen med tilhørende ungdomsboliger er centralt beliggende med AIAs 2 store multiarenaer og sportscenter syder af aktivitet.4) De mange boliger i 3 etager langs med den støjende Gl. Horsens landevej danner et effektivt støjværn ind mod Tranbjerg Hovedgade. Stationsbygningen med børnehaven og vuggestuen er ideel for de mange familier der kan hente og bringe deres børn lige efter de stiger ud af letbanen og cykle hjem.